Kulturrestauranger

Kulturrestauranger har Stockholms, Göteborg och Malmös bästa lägen för mat och dryck, konferens, fest och event. Från Dramatenterrassen i Stockholms hjärta, Sollidens matsal på Skansen till anrika Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmös kanske vackraste byggnad.

Dramatenrestaurangerna

I Dramaten Restaurangerna ingår Restaurang Frippe – Dramatens bakficka vilken ligger bredvid Lilla Scenen på Nybrogatan 6, Paulikafé & Terrassen – ligger på Nybroplan en trappa upp ovanför biljettkassan med närhet till Stora Scenen. Terrassen är öppen under sommarsäsong och är belägen i anslutning till Paulikafé samt är oslagbart med sitt fantastiska läge sommartid – I Dramatens gamla biljettkontor har vi skapat Dramatenbaren med livescen och ett unikt koncept kring vår scen.

Skansens Restauranger

Det finns nog ingen plats i Sverige där man kan uppleva så mycket genuint svenskt som på Skansen. Inte bara för att vår fina miljö öppnar möjligheter för trevliga specialarrangemang och att här finns ett urval av lämpliga lokaler för olika stora sällskap. Utan också för att ambassader och företag med höga krav på representation gärna väljer Skansen och återkommer gång på gång. Det tar vi som ett gott betyg åt vår förmåga att ordna en lyckad fest.

Djurgårdsbron

Djurgårdsbrons Sjöcafé, belägen vid Djurgårdsbron på Kungliga Djurgården i Stockholm, är en fantastisk mötesplats med restaurang, bar, kiosk, café och uthyrning av cyklar, trampbåtar, kajaker m.m. Anläggningen fungerar som en entré till Djurgården tack vare sin placering och sitt Royal Djurgården Visitor Center.

Trädgårn'

Trädgår’n är Göteborgs och Sveriges absolut främsta och mest kompletta nöjesarena med sin över 130 åriga historia som en fantastisk och anrik nöjesoas.

The Old Beefeater Inn

The Old Beefeter Inn är en brittisk pub, mitt i hjärtat av Göteborg där gemyt och öppen stämning är inbyggt i väggarna. Vill ni dock i lugn och ro ta en öl med en bit mat till och se Linnéstadens eftermiddagspuls rulla förbi utanför, går det lika bra. Titta igenom menyn, den är värd det. Maten är nämligen oförskämt god för att serveras på en pub.

Rådhuskällaren

I källaren hos Malmös historiska rådhus bjuder restaurang Rådhuskällaren på klassiska rätter som varierar efter säsongens råvaror och högtider. Här har man en förkärlek för viltkött, såväl från lokala leverantörer som nationella. Restaurangen är även känd för sin uppskattade “filéfrossa”, där du kan äta så mycket du vill av både oxfilé och fläskfilé, tillsammans med diverse tillbehör. Man kan ta emot allt från större sällskap till mindre privata tillställningar.